Real Techniques Brush Crush 300 och 304

Real Techniques släpper en ny serie borstar i begränsad upplaga som kallas Brush Crush. Rolig kuriosa är att de tydligen släpptes i Sverige först av allt, till och med innan de släpptes i USA. På Daisy Beauty Expo fick jag med mig två borstar hem: en puderborste (300) och en solfjädersborste (304).Puderborsten är vekrkligen härlig. Den är inte lika kompakt som den här klassiska jättestora puderborsten från samma märke, utan lite fluffigare och luftigare. Det gör den perfekt till att exempelvis applicera ett fixerande puder, om du liksom jag gillar en lätt bas och bara vill ha ett tunt, tunt lager puder för att dämpa den värsta glansen. Om ni fattar vad jag menar. Solfjädersborsten, eller vad man ska kalla den (fan brush på engelska) kände jag först lite ”meh” inför. Jag har aldrig ägt eller ens använt en sådan borste för att jag helt enkelt inte känt någon behov av det. Men nu när jag ändå har den så tycker jag faktiskt att den gör något som mina andra highlighterborstar inte riktigt gör på samma sätt. Jag får en fjäderlätt och väldigt precis applicering av min highlighter, vilket passar mig alldeles utmärkt, med tanke på att jag väldigt sällan vill täcka ett område större än den absolut högsta punkten av mina kindben. Jag har aldrig riktigt sällat mig till skolan som applicerat highlighter här, där änd everywär. Jag tycker det är snyggt på andra, men gör oftast tvärtom på mig själv. Så nu har jag, om inte ety behov av, så åtminstone ett användningsområde för en solfjädersborste.

När det gäller designen på borstarna är det inte min favoritdesign bland Real Techniques-serierna. Powder Bleu är visserligen den enda serie jag tycker är verkligt snygg. Jag använder väldigt gärna Real Techniques, men kanske inte för utseendets skull utanför funktionens och prisvärdhetens skull. Och det är för mig ändå det viktigaste. Med ett sagt så håller jag med om att Brush Crush-kollektionen är lite rolig, även om jag föredrar glitter i ansiktet framför glittriga verktyg.

Båda borstarna kostar ca 150 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.