Hush

Den här sminkningen gjorde jag en söndag för någon helg sedan, när jag kände mig lite sliten efter en helg med lite sömn. Jag hade ingen direkt lust att ha en massa smink på mig, men samtidigt ville jag pigga upp mig lite. Det blev en look med mycket lyster. Huvudprodukten i den här sminkningen är highlightern Hush från MAC, som jag har både på kindbenen och på ögonlocken. På kinderna har jag flytande rouge och flytande bronzer, och på läpparna har jag ett skimrande läppglans. Enkelt och snabbt, och genast såg jag betydligt piggare ut än jag kände mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.