Mitt eget serum från Skinderella

På Daisy Beauty Expo fick vi hjälp av Umeåbaserade företaget Glossgods att ta fram ett serum efter våra egna önskemål, vilket var jätteroligt. Jag kan inte direkt säga att mitt serum blev särskilt unikt, eftersom den sammansättning jag valde är i princip identisk med storsäljaren Fairytale Drops från Glossgods, med undantag för att jag valde att göra mitt serum helt doftfritt. Ingredienserna är skvalan (min favorit, som ni kanske vet vid det här laget), pumpafröolja och havtornsolja. Et c’est tout. Det finns inget egenvärde i en kort ingredienslista, men visst är det överskådligt och bra, särskilt när man förstår alla ingredienserna och vad de gör. I det här fallet är samtliga ingredienser mjukgörande och återfuktande, och tillsammans tillför de vitamin A, E  och C och antioxidanter till huden. På huden känns det så där silkigt och mjukt som skvalanbaserade serum gör. Huden blir ordentligt återfuktad och smink sitter otroligt fint ovanpå. Precis vad jag behöver så här mitt i vintern. Och det bästa är att när den här lilla flaskan tar slut kan jag köpa exakt samma produkt direkt från Glossgods hemsida. Det är fördelen med att inte välja ett alltför unikt serum.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.