Vardagssminkning

Jag tog några snabba bilder av en sminkning jag gjorde innan jag skulle gå till jobbet häromveckan. Den är lite mer nedtonad än de sminkningar jag brukar lägga upp här, och den rosa skuggan kommer inte alls till sin rätt i det glåmiga morgonljuset, men i alla fall. Jag tänkte att det kunde vara kul att visa upp hur jag ser ut de allra flesta dagar, eftersom de sminkningar jag vanligtvis lägger upp här är sådant jag gör på helgen, när jag har mer tid och känner mig lite mer fri. Inte så att jag är rädd för att sminka mig mycket på jobbet, men ofta har jag ju en outfit som jag gärna vill att min sminkning ska matcha, och så är det ju det där med tiden på vardagsmornar …

Jag har använt Tigis puderoundation som bas, Infinity Palette från Linda Hallberg Cosmetics på ögonen och Revlon Ultra HD Matte Lipcolor på läpparna, som jag skrivit mer om här. Det satt lika bra under arbetsdagen som den gjorde första gången jag testade den, men på eftermiddagen behövde jag toppa med ett läppbalsam, för läpparna började kännas torra.  Det är också ganska torr luft på jobbet, så det kan ha bidragit. På kinderna har jag bronzer och rouge från ett märke som heter Snowcrystal, som jag tänkte ta och skriva mer om lite längre fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.