Liquid Metal

Minns ni Illamasquas krämpigment Liquid Metal, som var så populärt för något år sedan? Här har jag använt det kopparfärgade pigmentet från den kvartetten, och sedan duttat på en puderögonskugga i liknande nyans, för fixera krämpigmentet något. Liquid Metals är inte den typen av krämpigment som torkar och sitter som berget efter applicering – tvärtom. Den mjuka konsistensen lägger sig gärna i veck, och det är inget för den som förväntar sig lång hållbarhet. Inte ens med puderskugga ovanpå fick jag en särskilt hållbar sminkning. Men skuggan höll sig i alla fall på plats under fotograferingen.Som ni kanske minns så blossade mina ögon upp i en allergisk reaktion för ett tag sedan, vilket gjorde att jag inte kunde använda ögonsmink på ett tag. Det är är första sminkningen jag gjorde sedan reaktionen lagt sig, och som ni kan se är ögonlocken fortfarande lite torra och skrovliga här. Men så trevligt det var att få på sig lite smink igen, efter att ha gått runt med röda och svullna ögon!  Läppstiftet är från Tigi, och jag har skrivit mer om det här. Det har blivit en riktig vardagsfavorit – jag har haft det nästan varje dag på jobbet på sistone! Här har jag applicerat ett ganska täckande lager, men annars gillar jag att bära den här produkten nästan som en stain, i ett tunt, tunt lager med lite suddiga konturer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.