Tre som tog slut: Charlotte Tilbury, M Picaut och Estée Lauder

Jag tänkte att vi skulle titta på några produkte som har tagit slut här hemma på sistone. Den här gången är det Light Wonder från Charlotte Tilbury, M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask samt Estée Lauder Advanced Night Repair.Charlotte Tilbury Light Wonder  (ca 350-450 kr för 40 ml)
Light Wonder köpte jag någon av gångerna jag var i London, använde den lite av och till, älskade den, men kom av mig av någon anledning. Från senhösten och framåt har jag använt den mer eller mindre varje dag, och det är verkligen en perfekt höst/vinterfoundation. Den är lätt, har en jättefin lyster och sitter superfint på en lite torrare hy, vilket jag har. Sam från Pixiwoo använder den här i nästan alla sina tutorials, och det som funkar bra på hennes hud brukar funka bra på min. Det gäller även denna. Jag älskar denna foundation, och jag kan inte komma på någon foundation jag någonsin har testat som sitter bättre på mig. Har du blandhy eller fet hy, eller om du föredrar full täckning är denna inget för dig, eftersom det är en skir foundation med lätt till max medelhög täckning och mycket lyster. Precis som jag vill ha det.
Kopa igen? Redan gjort.

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask (pressprov)  – ca 500 kr för 50 ml
Det här är en riktig fuktbomb, och det gjorde ont i mig när den tog slut. Den har varit ett säkert kort när jag känt mig lite torr. När jag har gått och lagt mig med Hydra Lagoon Overnight Mask har jag vaknat upp med mjuk, slät och återfuktad hy. Varje gång. Om vi tittar på ingredienslistan förstår vi varför. Den här masken innehåller hyaluronsyra (som kan binda fukt 1000 gånger sin egen vikt), skvalan (som är min bästa fuktgivande ingrediens någonsin), pentavitin (även det en effektiv fuktbindare) samt niacinamid (som motverkar inflammation och även gör att porer ser mindre ut).
Köpa igen? Ja, det kommer jag nog att göra.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex (730 kr för 30 ml)
Advanced Night Repair är ju en riktig klassiker vid det här laget, och många verkar älska den. Varianten som har tillägget Synchronized Recovery Complex II är en upphottad variant som bygger på DNA-forskning och chronobiologi. Vad det senare är vet jag inte, men det har tydligen utmynnat i något som de kallar ChronoluxCB-teknologi. Det ska hjälpa hudens celler att rensa bort det ”avfall” som huden genererar under natten. Jag vet inte riktigt hur det är tänkt att funka och i ärlighetens namn orkar jag inte riktigt kolla upp det. Hade jag upplevt att det här serumet gjorde något magiskt som jag behövde förstå bättre hade jag kanske gjort det, men nej. Jag har använt det under perioder då min hud varit i rejäl obalans, och det bidrog inte det minsta till att balansera huden. Jag har också använt serumet i perioder när jag fått min hud i balans (med hjälp av ansiktsbehandlingar och andra produkter). När jag då lade till detta serum i min rutin igen hände absolut ingenting. Det störde inte balansen i huden, så det var alltid något. Men det tillförde inte heller något som jag inte redan hade uppnått med min befintliga hudvårdsrutin. Det är väldigt individuellt vilka produker som gör skillnad på ens hud, och jag tvivlar inte på de som säger att de ser en stor skillnad när de använder Advanced Night Repair. Men på min hud gjorde den varken till eller från.
Köpa igen? Jag fick den här med på köpet i ett paketerbjudande, och jag kommer inte att köpa den igen till fullpris. Eller till rabatterat pris heller, för den delen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.