Smoky Storm

 Jag grävde fram mina Magnificent Metals-skuggor häromdagen och blev påmind om varför jag älskar dem. Inte för att jag någonsin har glömt det, men ändå. Här har jag använt Smoky Storm ovanpå en bronsfärgad krämskugga. Så enkelt. Läppstiftet är ett nytt som jag håller på att testa, och när jag gjorde den här sminkningen hade det redan varit på ett antal timmar, det är därför det ser lite småtrött ut. Men här har jag ändå ätit ett par måltider med läppstiftet på, så inte så illa ändå va? 

1 tanke på “Smoky Storm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.