Mer Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Glad alla hjärtans dag! Brukar ni fira alla hjärtans dag? Själv gör jag det aldrig, men ikväll ska jag faktiskt gå på konsert med min man. Det är i och för sig ett sammanträffande att konserten sammanfaller med alla hjärtans dag, men vi kan ju låtsas att vi är lite romantiska i alla fall.  Och så är det ju lite romantiska och ljuva färger här på bloggen idag, som ni ser! Jag blev så förtjust i Revlons Ultra HD Matte Lipcolor som jag testade för någon vecka sedan att jag kände att jag ville ha fler färger i samma formula. Nyansen Devotion som jag fick på Daisy Beauty Expo är fin, men kanske inte en typ av färg som jag använder särskilt ofta. Så jag beställde ett par färger som passar mig lite bättre – röda Passion och bärigt mörkrosa Addiction. Addiction är verkligen min typ av färg, men tyvärr tyckte jag inte att den hade samma fina hållbarhet som Devotion har. Addiction nöttes bort fortare, och nöttes dessutom av ganska ojämnt, så läpparna såg ganska fläckiga och trista ut efter några timmar.

Passion gjorde bättre ifrån sig när det gäller hållbarheten, dock. Den satt hyfsat fint efter att jag ätit två gånger, och även om den mattades ned blev läpparna inte fläckiga och ojämna. På bilden nedan ser ni hur det ser ut efter cirka 4-5 timmar och två måltider. Inte så tokigt, va? Självklart kommer ett läpprodukt att vara mer förlåtande ju ljusare den är, men för att vara en klarröd tycker jag att den här har en bra hållbarhet och dessutom nöts riktigt fint.

3 tankar på “Mer Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

  1. Pingback: Lip Cheat | Culture of make-up

  2. Pingback: Plum Tuxedo + Ethereal | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.