En dagens

Ungefär så här ser jag ut de flesta vardagar nuförtiden. En neutral krämskugga svept lite hastigt över locket, en skir bas med lite rouge och bronzer, och någon form av läppfärg, ofta den som jag har i den här sminkningen. Det kan kännas lite intetsägande att lägga upp en så neutral sminkning här på bloggen. Förutom läpparna syns det ju knappt att jag har smink. Men om vi tittar på en före- och efterbild ser ni att jag har mer smink än vad det ser ut som. Jag brukar inte lägga upp före- och efterbilder här på bloggen. Inte för att jag tycker att det är jobbigt att visa mitt osminkade ansikte, utan för att jag känner att det lätt kan uppfattas som att före-bilden blir något som man ska försöka ”åtgärda” och efter-bilden blir något eftersträvansvärt. Från ”ful” till ”fin”, liksom. Men det är inte det jag vill säga med de här före- och efter-bilderna, utan mer bara visa vad det är jag har gjort egentligen. Om man ser en före-bild ser man helt plötsligt sminket mycket tydligare i efter-bilden, tycker ni inte? Jag tycker att det är intressant, i alla fall.

  

1 tanke på “En dagens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.