Daisy Beauty Awards 2018

Så var det då dags för min sammanfattning av Daisy Beauty Awards, en riktig höjdpunkt för oss skönhetsnördar. Årets bästa produkter i 12 kategorier korades den här kvällen. Jurin i Daisy Beauty Awards består av bloggare, och som en av jurymedlemmarna hade jag glädjen att bli bjuden på galan.

Förberedelserna började tidigt för mig – redan vid halv två hade jag tid hos Björn Axén för styling. Man ser alltid ganska knäpp ut mitt under en sån här styling, men det brukar bli fint när det är klart, och det blev det även den här gången!Efter frisören mötte jag upp Hilde och Camilla på deras hotellrum för lite galapiff och häng. Strax därefter anslöt även fina Kajsa, som hade piffat sig på sitt eget rum och kom för att äta och hänga med oss. Varför hon inte ville sitta i vårt sminkkaos och göra sig iordning är mer än jag kan begripa :). Och kvällens glammigheter i all ära, för mig var nog faktiskt det här dagens/kvällens höjdpunkt. Att umgås med dessa skärpta, varma och framförallt hysteriskt roliga tjejer är en sådan förmån att jag fattar det nästan inte. Under hela min uppväxt, och även i vuxen ålder, har jag varit ”hon som älskar smink”, och jag har aldrig haft kompisar som delat mitt intresse i den utsträckningen. Att ha likasinnade som bara fattar när jag sätter igång med mitt nördsnack är värt så mycket mer än jag tidigare förstått. Slut på sentimentalt sidospår.
Här hade galapreppen bara börjat. Vi sminkade oss i typ en timme, gick sedan och åt, och sminkade och klädde oss sedan i någon timme till. Att se Camilla försöka komma i sina femtielva lager av kroppsstrumpor var bästa pausunderhållningen på länge. Och som de hyggliga kompisar vi är lyfte vi inte ett finger för att hjälpa, utan satt bara och skrattade.
Så här blev min sminkning till slut. Den här färgkombon är det bästa jag har kommit på hittills under 2018, jag ska skriva mer om den i ett eget inlägg!
Camilla levlar upp till bronze godess.
Till slut var vi alla färdiga för gala. Det tog bara några timmar att få fason på oss.
Och vi gjorde storstilad entré såklart. Vi kan väl bortse från det faktum att jag ser ut som lutande tornet i Pisa, okej? Tack. Bild: greenpix.se
När vi väl kom in i festlokalen var det uppdukat med bubbel, som man alltid måste fota, även om man som jag inte är något stor bubbeldrickare. Sedan var det mingel och samspråk ett tag innan prisutdelningen började. Här väntar vi andäktigt på att prisutdelningen ska börja och vinnarna koras. Jag fotade inte så mycket under själva utdelningen, för vi satt ganska långt från scenen så det var svårt att få några bra bilder. Men jag var tvungen att åtminstone försöka fånga Linda Landenbergs klänning när hon gick upp för att ta emot priset för bästa damdoft för sin parfym Lavender Wool. Är ni nyfiken på resten av vinnarna tycker jag ni ska kika in hos Kicki, som har listat dem alla i ett blogginlägg.

Efter galan var det buffé och festligheter, men eftersom jag skulle jobba dagen efter och dessutom hade ett viktigt möte var jag tvungen att vara ansvarsfull och vuxen och bege mig hemåt. Vid det här laget var jag i och för sig helg färdig, så det var skönt att komma hem och lägga sig på huvudkudden, det ska jag inte förneka. Sådana här evenemang är superroliga, och jag är så glad att jag får gå på dem. Men jag blir också väldigt trött och socialt utmattad av dem, så det tar några dagar för mig att återhämta mig. Så nu till veckan kommer jag att ta lite ledigt och kanske inte lägga upp så mycket här inne. Kropp och själ behöver vila, känner jag. Men om ungefär en vecka är jag tillbaka med full kraft och ny inspiration, lita på det!

2 tankar på “Daisy Beauty Awards 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.