Vardagssminkning

 Här är en sminkning som jag gjorde för ett tag sedan. Jag blev så trött på att vara blek och glåmig så jag tog till lite brun-utan-sol kvällen innan, så jag har lite mer färg än vanligt här. Eftersom jag hade bråttom till jobbet gjorde jag mig inte tid att fixa ögonbrynen. Jag svepte bara en krämögonskugga över ögonlocket och duttade lite rosaskimrig skugga ovanpå. Snabbt och enkelt, som det ska vara när man har bråttom på morgonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.