Vardagssminkning

 Här är en sminkning jag gjorde i veckan, när jag inte hade så mycket tid att vinka på. Så här kan det ofta se ut när jag har bråttom. Nästan helt osminkade ögon, för det är alltid ögonskuggningen som äter upp de där dyrbara minuterna på morgonen. Här har jag bara duttat på lite highlighter på ögonlocket och kört ett par lager med mascara.Till den minimala ögonsminkningen har jag lagt en knallig läppfärg. Det är ett snabbt sätt att sätta färg och liv i ansktet. Basen är den samma som jag nästan alltid kör. En lätt foundation, något slags krämrouge/krämbronzer och lite highlighter. Sällan puder den här årstiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.