Wolf

Vet ni, ibland kan det vara så skönt att hålla det enkelt och inte sitta och pilla med 7-8 olika ögonskuggor på en gång. Jag älskar vanligtvis det där pillet, och att sitta och sudda och lägga till, peta dit en färg här, en annan där och så vidare. Men ibland är det en ren befrielse att bara svepa en enda färg både över och under ögat, sudda upp den nästan till ögonbrynet, utan att ens använda någon övergångsfärg (hör ni ångestskriet från världens samlade skönhetsguruer?). Snyggt blir det också. När jag gör sådana sminkninger brukar jag oftast använda någon form av varm, sepiatonad skugga. MAC:s Uninterrupted funkar jättebra, liksom Zwicky från Linda Hallbergs Infinity Palette. Här har jag dock använt en ögonskugga från Illamasqua som finns i en palett som var limited edition förra året, så den finns inte längre (tror att nyansen kan heta Wolf?). Den liknar Uninterrupted, men har inslag av olivgrönt, så den är inte fullt så varm. Jag gillar den otroligt mycket. Den är välpigmenterad och lätt att sudda ut, och resultatet blir effektfullt mot min ögonfärg.
Här är en bild på hela sminkningen. Läpparna är en historia i sig, och de förtjänar nästan ett eget omnämnande, så jag tror jag ska göra ett separat inlägg om dem. Fortsättning följer!

1 tanke på “Wolf

  1. Pingback: 3.0 | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.