Marc Jacobs och minnesluckor

Jag byggde vidare på den här looken som jag lade upp häromdagen, och använde paletten Scandalust från Marc Jacobs för att få till en ganska bronsig och varmt rostfärgad skimrig sminkning. Ingen avantgardesminking direkt, men det kan väl vara skönt att få vara lite vanlig ibland, eller?
Alltså, det här med att jag aldrig kan komma ihåg vad jag använder för produkter. Det händer alldeles för ofta att jag redigerar eller lägger upp bilder på sminkningar som jag gjort för några dagar sedan och tänker ”åh, vilken fin highlighter/ögonskugga/läppfärg/whatever, den skulle jag vilja använda igen, om jag bara kunde komma ihåg vad det var jag använde”. Som highlightern jag hade här, till exempel. Himla fin ändå. Synd bara att jag inte har den blekaste aning om vad det är jag har använt. Är det bara jag eller är det fler som kan känna igen sig?

1 tanke på “Marc Jacobs och minnesluckor

  1. Pingback: 3.0 | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.