Enchanted Secrets

Så har jag då äntligen gjort slag i saken och köpt Linda Hallbergs duokroma palett Enchanted Secrets. Nu har jag i och för sig precis hållit ett långt resonemang om att man rimligtvis borde kunna återskapa de flesta paletter med sådant man redan har hemma, men den här paletten köpte jag faktiskt innan jag skrev om det, och oavsett så är jag inte säker på att jag hade kunnat återskapa just dessa, för skimret i dessa skuggor är på en helt egen nivå, kan man säga. Plus att jag ju gärna vill stödja en grym, kreativ bloggare och entreprenör som jag följt i jag vet inte hur många år nu.

Ni har säkert sett den här i andra bloggar, men när man får hem en sån här skönhet måste man ju bara fota den! Notera att jag inte skriver ”det är sen gammalt”, för det uttrycket är bannlyst i den här bloggen. Det här är en otroligt fotogenisk palett, dels tack vare det präglade blommönstret, som verkligen knyter an till namnet på paletten, dels tack vare ögonskuggornas duokroma effekt (duokrom betyder att de skiftar i två färger). Jag tänkte att vi skulle titta på de olika paletterna var för sig.
 Moonwake – lila/blå Ethereal – grön/brun Zephyr – som beskrivs som rosa/blå på webbsidan, men som jag tycker mer ser ut som rosa och en guldgrön nyans, typ?

Orphic – mörkgrå/turkos

Alla dessa skuggor kan användas våta eller torra. När man använder den för sig själva blir de ganska skira, men över en klistrig bas blir de desto mer effektfulla. Ju mörkare basen är, desto intensivare blir effekten. Jag ska leka lite med dessa, och de kommer säkerligen att figurer i en sminkning eller två inom den närmaste tiden. Om jag bara kan förmå mig att köra ner borsten i dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.