If all else fails, add some glitter

Ni som följer sminkkonton på YouTube känner säkert till glitterknepet, dvs att rädda en sminkning som inte blev riktigt som det var tänkt genom att slänga på lite glitter som en avledningsmanöver. Jag fick anledning att testa det häromdagen, när jag skulle göra en ”enkel och skir” sminkning med bara en duokrom skugga svept över en lite klistrig bas. Den duokroma skuggan blev inte alls duokrom, och resultatet blev bara en guldgröngul röra som inte gjorde någon glad. Dags för Sunset Cove från Stila att göra entré. Det jag gillar allra mest med Magnificent Metals-formulan är att den är flytande, vilket gör det extra enkelt att rädda en havererad sminkning. Du behöver inte ens gräva fram glitterbasen från längst in och längst ner i lådan. Bara att kladda på, jämna ut lite med fingrarna och så är det klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.