Basens betydelse

Hej hej, jag har ingen märkvärdig sminkning att visa upp i dag, jag tänkte bara visa ett par bilder som jag tog före och efter att jag applicerat min bas, bara för att visa vilken skillnad lite foundation, bronzer och rouge gör. För mig är det här nästan en look i sig, och jag skulle lätt kunna nöja mig här, om jag inte skulle ha tid eller lust att göra ögon och läppar (vilket i och för sig nästan aldrig händer). FöreEfter – älskar för övrigt att jag lyckades pricka in exakt samma min på båda bilderna!Jag har återupptäckt mina Hourglass-paletter, och jag hade glömt vilken utslätande effekt de har på huden. Jag är lite trött på den här filterliknelsen, och mycket trött på filterfenomenet överhuvudtaget, men jag vet inte riktigt hur jag annars ska beskriva det. Jag är verkligen för att hud ska få se ut som hud, med struktur och färgskiftningar och allt vad det innebär. Jag använder sällan porutjämnande produkter, och hoppar ofta över concealer. Det jag gillar med de här pudren är att jag kan hitta en fin balans. Huden ser lite slätare och jämnare ut, utan att berövas på all sin struktur. Det ser fortfarande ser ut som hud, och det ser fortfarande ut som MIN hud. Fast på en bra huddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.