Ethereal

Jag fortsätter att testa mig igenom nyanserna i Enchanted Secrets-paletten, och den här gången har turen kommit till grönskimriga Ethereal. Jag duttade på den över en varmt rostfärgad bas, och de duokroma skiftningarna kommer fram fint, tycker jag. Överlag är de här skuggorna lätta att ”få till”. Med vissa duokroma skuggor kan det vara svårt att få fram färgskiftningarna, men dessa skuggor är väldigt tacksamma i det avseendet.
Här har jag använt Ethereal över en torr bas. Jag skrev tidigare att dessa skuggor med fördel kan användas över en klistrig bas för att få något att greppa tag i, men det är alltså inget måste. Det funkar alldeles utmärkt över en torr bas också, men då föredrar jag att jobba med en fuktad pensel för bättre effekt.
Alltså, dessa skuggor! Det är ingen billig palett, men Linda Hallberg Cosmetics förklarar priset med att de valt de allra bästa och dyraste ingredienserna för dessa skuggor, och jag tycker faktiskt att kvaliteten reflekterar priset här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.