Déjà Blue

 Ögonpennan Déjà Blue från Marc Jacobs är en av de där produkterna som man älskar och vill få att funka, men som tyvärr inte riktigt vill funka på mig. Färgen är underbar, men konsistensen är aningen för torr, och resultatet blir alltid lite smuligt och ojämnt. Här försökte jag rädda situationen genom att dutta på lite glitter från Linda Hallbergs Enchanted Secrets-palett. Moonwake tror jag att jag använde. Jag duttade samma nyans på läpparna också för att skapa lite mer dimension. En väldigt enkel sminkning, men samtidigt något lite annorlunda än den vanliga eyeliner-och-läppstift-looken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.