Orphic

 Jag visade en look häromdagen där jag hade duttat lite duokrom skugga över en ljusblå eyeliner för lite extra effekt. För den som inte känner sig bekväm med en babyblå eyeliner kan funkar såklart samma trick med en helt vanlig, svart eyeliner. Här har jag duttat Orphic från Linda Hallbergs Enchanted Secrets Palette över en vanlig svart flytande eyeliner. Jag vet, det är mycket Enchanted Secrets just nu, men jag hade gått och lurat så länge på den innan jag köpte den, så det finns ett uppdämt behov, och ett stort uppslag idéer som behöver testas. Jag ska försöka varva det med lite annat vad det lider. Förresten är ögonskuggorna som jag har använt här lila. Syns det eller? Nej, jag trodde inte det. Jag vet inte vad det är med dessa skuggor. Det är helt odiskutabelt två nyanser av lila när man tittar på själva produkten. När produkten sedan appliceras på ögonen blir färgen lite meh, och inte alls sådär lila som den ser ut i förpackningen. När man sedan fotar sminkningen framträder det som olika nyanser av brunt, helt enkelt. Men bara så ni vet, så är detta alltså en lila sminkning. I teorin, åtminstone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.