Moonwake

Glad påsk, hörrni! Jag hoppas ni har en härlig och avkopplande påskhelg! Själv tar jag det mest lugnt och kopplar av. Påsken är ju en underbart kravlös storhelg, vilket passar mig alldeles utmärkt. Jag tänkte att vi skulle kika vidare på skuggorna i Enchanted Secrets-paletten. Ni tycker kanske att jag är fånig som visar upp skuggorna en och en, men det är för att jag tycker att varje färg är så speciell att den förtjänar ett eget inlägg. Om man gör ett inlägg eller kanske till och med en och samma look med alla färgerna samtidigt finns det en risk att de liksom flyter ihop lite. Nu har turen alltså kommit till Moonwake, med vackert blå/lila skiftningar.Jag applicerade Moonwake över två stycken varmt bruna ögonpennor, en lite ljusare och en mörkbrun penna som jag suddade ner mot franslinjen och en bit upp på det rörliga ögonlocket. Den ljusare bruna suddade jag uppåt mot ögonbrynet för att få en snygg övergång. Med den lite mörkare basen blev det här lite som en sotad sminkng med en liten färgtwist. Jag gillar det! Här var den duokroma effekten svårare att fånga på bild, dock. Inte världens snyggaste bild här nedanför, men jag tog med den ändå, för att det är en av få bilder där den duokroma effekten fastnade någorlunda på bild. Och så kan vi väl bara ta en liten stund till att beundra highlightern också. Det är Amethyst från Kat von D:s palett Alchemist. Det är en ljus puderskugga som skiftar i lila, och jag brukar inte vara så förtjust i lila/rosa/gröna highligters i ansiktet, men jag tyckte det skulle passa fint in i färgskalan i den här sminkningen. Jag jobbade in produkten ordentligt i huden, så att den lila skiftningen inte skulle vara för uppenbar utan bara anas när ljuset träffade kindbenen. Men kolla lystern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.