Sigil Inspired

Okej, jag har gjort en liten kompromiss. Jag är fortfarande rätt insnöad på duokroma sminkningar, men för att ni ska få slippa se ännu en sminkning med Enchanted Secrets har jag grävt fram mina lösa pigment från indiemärket Sigil Inspired. Vad sägs om denna lilla historia, som skiftar i lila och antikguld? Det här är också ett utmärkt tillfälle att lyfta fram glitterbasens betydelse. När jag köpte mina pigment från Sigil Inspired var detta den färg som jag var minst nöjd med. Den har större partiklar och är mer ett glitter än ett finmalt skimmer, som mina andra pigment från samma märke är. Jag fick det inte alls att funka, och har knappt använt det sedan jag köpte det. Här har jag applicerat det ovanpå glitterbasen från NYX och voilà – helt plötsligt förstår jag grejen med den här nyansen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.