Fab Orange

Jag tänkte att vi skulle kika på en så kallad vardagssminkning igen. Dvs. inte en ”neutral” sminkning, utan en sminkning som jag har haft på jobbet. Jag blir alltid lika imponerad av mig själv när jag hinner sminka och fota en vardag innan jag springer till bussen, det är därför jag gör en så stor sak av det här med vardagssminkningar. De allra flesta sminkningarna till bloggen gör jag på helgerna, eftersom det helt enkelt sällan finns tid till att göra någon ordentligare sminkning och dessutom fota den till vardags. Jag jobbar heltid och pendlar dessutom två timmar om dagen, så bloggandet får skötas på helgerna. Nåväl, det var ett sidospår. Här är en sminkning som jag hade på jobbet nyligen i alla fall. Jag var sugen på orangeröda läppar, vilket är en av mina favoriter när det kommer till röda läppar. Det är en så otroligt uppiggande färg, och man blir glad varje gång man ser sig i spegeln.
Jag körde en lätt bas med mycket lyster och iGlow från New CiD på ögonlocken. Läppfärgen är Maybelline Color Drama i Fab Orange.
iGlow en lite lustig produkt. Den är lite för mörk för att vara en ren highlighter på mig, samtidigt som den är för ljus och för skimrig för att funka som ren bronzer, däremot är den jättefin svept över ögonlocken, och som en ”topper” för din bronzer, om du har en matt bronzer som du vill ge lite mer lyster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.