Smooth Sugars Caring Scrub från L’Oréal Paris

L’Oréal har släppt vad som kan vara vårens mest fotogeniska produktserie. Alla bloggare som har skrivit om dessa har tagit så himla fina bilder! När det gäller produktfotografering ska jag erkänna att jag är ganska lat, och orkar sällan släpa fram rekvisita och annat. Men googla på ”smooth sugars caring scrub recensioner” och njut av alla fina produktbilder.
Vad är då detta? Jo, det är en serie mekaniska skrubbar för ansiktet, där själva skrubbpartiklarna utgörs av socker från tre olika sockerarter. 
Vi har Clearing Scrub, som ska minska orenheter och ge intryck av minskade porer. Den innehåller essentiella oljor från pepparmynta som ska lugna huden, samt citrongräs som ska verka rengörande och lugna huden. Den innehåller även kiwikärnor, mest av estetiska skäl, gissar jag.
Caring Scrub innehåller kakaosmör och kokosnötsolja som ska verka mjukgörande.Glow Scrub innehålelr druvkärneolja och monoiolja, som ska verka återfuktande.

Vad tycker jag då om dessa? Hur fina de än är, tror jag tyvärr inte att de är något för mig. Jag är mycket försiktig med mekanisk peeling, eftersom jag har ganska känslig hud på kinderna och runt näsan, och att gnugga omkring sockerkorn i ansiktet blir helt enkelt lite för tufft för min hud. Dessutom är dessa produkter ganska starkt parfymerade, vilket är en annan sak jag inte riktigt gillar med dessa. Jag kommer att använda dessa som hand- och fotskrubbar i fortsättningen, men kommer inte att använda dem i ansiktet. Jag har testat dem i ansiktet ska jag säga, men jag tyckte dels inte att den exfolierande effekten var så imponerande, dels att det blev lite för vasst för min hud.

Smooth Sugars Caring Scrub kostar ca 130 kr för 50 ml och finns på de flesta större kedjor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.