Pegasus

 Hejsan! Jag tänkte att vi skulle titta på en sminkning som jag gjorde häromdagen. Jag hade ingen särskild plan när jag började, och helt otippat blev den en helrosa sminkning. Jag använder väldigt sällan rosa ögonskugga, och tyckte först att det blev lite väl bubbelgummigt, men när jag redigerade bilderna ångrade jag mig. Kombinationen med grått och rosa på ögonen blev fin, tycker jag. Den rosa skuggan är Pegasus från Nabla Cosmetics. Den har en lätt duokrom effekt, det är därför färgen varierar mellan bilderna. En anann orsak till de skiftande färgerna på bilderna är att vi har nått den halva på året när ljuset skiftar mellan grällt solljus och molnigt halvdunkel var femte minut. Nåväl, det är bara att gilla läget. Jag gillar solen, men skulle uppskatta om den kunde göra som min man och ge mig lite space när jag sitter och tar hundratals bilder på mig själv. Jag matchade den rosa ögonskuggan med rosa läppstift. Om jag hade kommit ihåg vilket läppstift jag använde hade jag talat om det, men mitt minne är nu en mörk irrgång där produktnamn och annan användbar information ofta går vilse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.