Diamond Dust

 Måndag igen, och en perfekt dag att slänga på lite glitter, eller? Det här är Diamond Dust från Stila ovanpå Pegasus från Nabla Cosmetics. Jag har verkligen återupptäckt mina Magnificent Metals-glitter på sistone. Jag är ju en varm förespråkare av glitter året runt, inte bara runt jul och nyår. Det här är ett bra exempel på en glitterlook som känns vårig, tack vare den rosa basen.Den här sminkningen är en vidareutveckling av den här looken som jag lade upp häromdagen. ”Vidareutvecklingen” bestod helt enkelt i att jag duttade på lite glitter. Det behövs inte så mycket mer än så för att ta en sminkning till en helt ny nivå, eller vad säger ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.