Iconic Nude


En av mina favorit-Youtubers är Sam i systerduon Pixiwoo. Hon är något av en expert på en tjock, slarvig eyeliner i Brigitte Bardot-stil. Jag har försökt efterlikna den, men jag tycker att det är svårare än det ser ut att göra en slarvig eyeliner utan att det ser kladdigt ut. Och visst kan det vara snyggt när det ser lite kladdigt ut, på andra, men jag som är en vän av ordning får lite panik om det ser för slarvigt och smetigt ut. 
Den här gången testade jag med en mörkgrå penna i stället för en svart, för att få en lite mjukare effekt. Och så fixerade jag med en mörkgrå skugga, för att pennan skulle hålla sig på plats.
Jag kombinerade med en brunrosa färg på läpparna, jag tror det var läppennan Iconic Nude från Charlotte Tilbury med läppstiftet Walk of Shame från samma märke. För första gången blev jag riktigt nöjd med min tjocka, lite slarviga liner. Nu när jag har fått till tekniken kommer jag att göra den här stilen fler gånger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.