Enchanted Secrets


Ni vet när jag skrev att jag var lite småtrött på skimmer, glitter och duokromt och tyckte det kändes som en befrielse att göra en mattsvart sotning? Det gick över. Jag kompenserade med att göra en sminking med precis alla skuggor ur paletten Enchanted Secrets från Linda Hallberg Cosmetics. Jag tog tillfället i akt efter att ha gjort den fulsnygga sminkningen med krämskuggan från Surrat. När man har ett helt ögonlock fyllt med mörk krämskugga måste man bara utnyttja tillfället till att få ut maximal effekt av sina duokroma favoriter. Det är nästan lag på det, skulle jag vilja påstå.
Alltså. De här skuggorna. Något av det vackraste jag vet.
Jag bjuder på en bild med hela min fagra nuna också, för husfridens skull. Jag var inte alls så nöjd med mitt val av läppfärg i den föregående sminknningen. Men till den här sminkningen funkade det bättre. Så här borde ens ögonlock se ut varje dag egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.