Disco Dust

Glad måndag! Jag tänkte att vi piggar upp den här veckan med lite prickar. Jag plockade fram mina lilla burk med prickar som jag köpte i London och har skrivig mer om här. Jag tycker de är så trevliga och glada med sina klara färger och den mjuka filtytan. Jag lämnade resten av ansiktet ganska neutralt och lät prickarna stå i centrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.