The Dreamer

Hej hej! Ska vi ta och titta på en sminkning som jag gjorde häromdagen? Den innehåller två färger som jag dels nästan aldrig använder, dels inte riktigt har tänkt på att kombinera förut, men det blev riktigt bra! Jag har använt en mörkt skogsgrön skimmerskugga med en aprikosfärgad skugga från Marc Jacobs-paletten The Dreamer. Jag har inte använt den så mycket, för jag har tyckt att färgerna är lite för varma och lite drar lite för mycket om aprikos och korall för att passa min hudton, men tillsammans med den här gröna skuggan blev det jättefint tycker jag!

Ursäkta närstudien av mina onoppade bryn, men kolla lystern på de här skuggorna. Marc Jacobs och Smashbox är båda riktigt duktiga på att formulera ögonskuggor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.