Dåligt samvete med Shu Uemura

Är det någon mer än jag som gör sminkningar inspirerade av dåligt samvete ibland? T.ex. om man har köpt en palett som för dyra pengar och sedan inte använt den så mycket som man hade tänkt. Det här är en sådan sminkning, gjord med min palett från Shu Uemura som jag satte samman när jag var i Birmingham för ett par år sedan. Superfina färger, men tyvärr färger som jag tenderar att inte använda så ofta. Hur jag tänkte när jag valde färger till paletter kan jag inte riktigt förstå så här i efterhand, men jag gick nog ganska mycket på känsla, och tänkte knappast särskilt praktiskt.

Den lila skuggan är jättefin, men kanske inte den typen av nyans som jag använder särskilt ofta, och den rosaskimriga skuggan är underbar, men ganska svår att jobba med eftersom den är så skir. Här har jag applicerat den ovanpå en vit ögonpenna och lite glitterbas. Tyvärr slog den vita basen igenom på nästan alla bilder (som ni kan se på det bortre ögat på bilden ovan). Jag älskar de rosa glitterpartiklarna i den här skuggan, så jag får jobba vidare på att hitta en kombination som funkar.

I ögonvrån har jag applicerat en kallt guldskimrande skugga från samma palett. Den är också superfin, och lite lättare att jobba med än den rosa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.