Plum Tuxedo

Jag blev påmind om en produkt som jag älskar, men som råkat hamna längst ner i läppstiftslådan och blivit lite bortglömd ett tag. Det handlar om läppstiftet Plum Tuxedo ur L’Oréal Paris serie Color Riche Matte Lipsticks. Jag älskar den här typen av djupa magentatoner. Jag tycker att den lyfter fram min ögonfärg på ett bra sätt. Sminkningen i övrigt är inte så mycket att yvas över, jag ville mest bara visa upp läppstiftet.

Nu ska jag åka till Skåne på konferens, så ni får ursäkta att det blir lite kortfattat i dag. Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.