Honeymoon


Häromdagen plockade jag fram en riktigt gammal goding, nämligen Romantic Eye Palette från Too Faced, som jag troligtvis borde ha slängt för länge sedan. Men just den här paletten har jag svårt att göra mig av med, för jag köpte den året jag gifte mig, och alla färger i paletten är döpta efter ett bröllopstema. Den ljusgröna metalliska skuggan heter t.ex. Honeymoon. Dessutom var det under den här tiden som jag återupptäckte mitt sminkintresse, som legat i träda under några år.
Honeymoon är alltså en ljust grönmetallisk historia som är lite svårjobbad i sig själv, men som över ett lite klistrig bas ger en helt otrolig folierad effekt. Bilderna gör inte riktigt färgen och lystern rättvisa här, men ni ser i alla fall hur pigmenterad och täckande den är.
På kindbenen har jag MAC Dew Drops, som ger en otroligt fin lyster och smälter in jättefint i huden.Här ser ni färgen och skimret lite bättre. Nu kan ni ju inte köpa just den här ögonskuggan längre, men det saknas ju inte direkt metalliska skuggor i allehanda färger på marknaden, om ni skulle vara sugna på något liknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.