Likeable


Det finns vissa färgkombinationer som jag är särskilt svag för, och en av dem är knallorange och knallrosa. Här har jag kombinerat orange på ögonen med rosa på läpparna. Den här rosa nyansen är ju inte den knalligaste jag har, men jag tyckte att den passade fint ihop med den orangea nyansen. 
På ögonen har jag använt pennan Likeable Mood från LH Cosmetics, som jag har toppat med en knallorange skugga från paletten Ultra Mattes V1. De här pennorna är ju till för att man ska kunna använda dem över hela ögonlocket (eller på vilka delar av kroppen du vill), men på mina ögonlock blir det lite torrt och smuligt av någon anledning. De här pennorna torkar ganska snabbt, så jag kanske är för långsam, helt enkelt. Den här gången mosade jag ut en del av pennan på en slät yta och blandade i pyttelite olja, för att göra formulan lite mjukare och smidigare. Det här kanske inte är den bästa tekniken om du vill ha lång hållbarhet, men eftersom jag duttade på puderögonskugga ovanpå höll sminkningen bra ändå.
Jag tycker att starka färger är jättesnygga att appliceras i block, med rätt så skarpa kanter. Gärna en enkel, okomplicerad bas och ingen eyeliner. Men desto mer fransar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.