Tre som tog slut

Det är dags att titta på tre produkter som har tagit slut här hemma igen. Den här gången är det jämn spridning mellan hud-, hår- och kroppsvård.

Dr. Temt Resolution Mask (415 kr/100 ml)*
En lugnande, svalkande ansiktsmask som är perfekt om du har varit ute i solen, använt en potent exfoliering eller gjort en behandling som lämnat huden röd och blossande (tänk Dermapen), eller såklart om du har en allmänt känslig och blossande hy. Jag brukar använda den här efter exfoliering eller om jag bara kännar mig lite extra röd eller irriterad. Det är som en varm kram för huden, kan man säga. Jag använder den också efter att jag har rakat mig under armarna för att lugna huden och motverka torr och kliande hud dagen efter. En prisvärd mask som räcker länge. Jag har redan en till här hemma.

EVO Mane Tamer (249 kr/300 ml)
EVO är ett hårvårdsmärke som jag upptäckte för första gången på Daisy Beautys kryssning förra våren. Det är ett märke som går lite efter principen ”no fuss”, dvs. de stoppar inte i hajpade ingredienser bara för att de är hajpade, utan tittar på vad som funkar och stoppar i det, oavsett om det är en trendig ingrediens eller inte. Mane tamer är ett schampo som ska göra håret mjukt och motverka frissighet. När jag läser beskrivningen känns det inte riktigt som att jag inte riktigt är målgruppen för det här schampot, eftersom jag naturligt har ett ganska mjukt och slätt hår. Men jag gillar det ändå. Mina två största hårproblem är att jag har platt hår, och att jag har en torr och känslig hårbotten. Det första problemet rår inte det här schampot på (och utger sig inte heller för att göra det), men däremot är det snällt mot min hårbotten, vilket jag gillar. Trots detta håller sig håret rent och fräscht länge. Jag har verkligen fått ett positivt intryck av EVO, och jag kommer definitivt att köpa om schampo från dem, men kanske försöka hitta något är mer inriktat mot min hårtyp. Jag vet att de har en serie för ökad volym, och jag är verkligen sugen på att testa schampot från den serien.

M. Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil (499 kr/150 ml)
Det här är en av de skönaste och mest väldoftande kroppsoljor jag har testat. Den har varit en räddning för mina torra vader, särskilt efter att jag har rakat dem. Ingredienslistan är imponerande med en mängd oljor (jojoba, chiafrö, camelina, nyponfrö), havtornsextrakt och skvalen, som är en av mina favoritprodukter för återfuktning. Den sjunker in huden lagom snabbt, om ni förstår vad jag menar. Ibland upplever jag att torroljor sjunker in så snabbt att de nästan blir svåra att sprida ut på huden innan huden har slurpat i sig allt. Åtminstone på mig, som har torr hud på ben och armar. Den här är silkesmjuk och lätt att smörja in, och sjunker sedan rimligt snabbt in i huden. Jag har fler kroppsoljor som väntar på att testas just nu, men den här kan jag absolut tänka mig att återkomma till.

*För kännedom så har jag inom ramen för min frilansverksamhet vid ett par tillfällen samarbetat med Dr. Temts distributör, Acasia. Detta är helt skilt från min bloggverksamhet, och det här inlägget är inte ett samarbete eller sponsrat inlägg. Mina frilansuppdrag kommer aldrig att påverka mina omdömen om produkter, men jag vill ändå nämna det för transparensens skull. Varje gång jag recenserar en produkt från ett märke som jag jobbar/har jobbat med kommer jag att vara tydlig med det. Ni får själva avgöra om och i så fall hur det påverkar er tilltro till mina recensioner om produkterna i fråga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.