Daring


Jag har ju snöat in lite på det här med att bygga vidare på mina sminkningar och göra flera looker av samma grundsminkning. Här har jag byggt vidare på den orangea sminkningen som jag visade för ett par dagar sedan. Jag applicerade Daring Mood från Linda Hallberg Cosmetics i vattenlinjen och längs den under fransraden. Ovanpå det duttade jag lite Sunset Cove från Stila Cosmetics. I ögonvrån har jag lagt Diamond Dust, också från Stila Cosmetics.

2 tankar på “Daring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.