Sunset Cove

Ni kanske kommer ihåg den ljusblå, sextiotalsinspirerade sminkningen jag lade upp i måndags? Jag kunde inte hålla mig, utan var tvungen att dutta lite Sunset Cove på mitten av ögonlocket. Sunset Cove är en sån där nyans som kan få vilken ögonskugga som helst att se ut som insidan på ett musselskal. Jag älskar den! Kanske måste köpa på mig en backup, vilket jag nästan aldrig gör med ögonskuggor eftersom jag nästan aldrig hinner använda upp dem. 
Alltså, kolla! När jag blev klar med den här looken sprang jag ner till min man, ställde mig med ansiktet en decimeter från hans och ba: ”Kolla vad snyggt!” Han kunde inget annat än instämma, förstås. Den här färgkombination är inget annat än magisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.