Paletter från Zoeva – Matte och Cocoa Blend

Sminkmärket Zoeva lanserades nyligen på Sephora i Sverige, så när jag var där senast var jag tvungen att klämma och känna lite. Zoeva har kanske främst varit känt för för sina sminkborstar, men även deras ögonskuggspaletter har fått goda recensioner. Prisvärda är de också – en palett med tio skuggor kostar 230 kr. Jag köpte två paletter och fick med en puderborste på köpet. Den första paletten heter Matte, och innehåller bara helmatta skuggor i övervägande varma toner, kombinerat med några mer neutrala nyanser. Jag älskar de olika orangea nyanserna i den här paletten och ser fram emot att testa lite olika looker med dem.
Cocoa Blend har en blandning av matta och skimriga skuggor i dova, mättade nyanser. Jag älskar särskilt den skimriga magentafärgen och de mörkare, chokladbruna nyanserna. Det här känns som en palett som kan passa perfekt till olika typer av halosminkningar.

Har ni testat något från Zoeva, och har ni i så fall några favoriter?

2 tankar på “Paletter från Zoeva – Matte och Cocoa Blend

  1. Pingback: Sotning | Culture of make-up

  2. Pingback: Sminkning med Cocoa Blend från Zoeva | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.