Cocoa Blend

Jag köpte ju ett par paletter från Zoeva häromveckan, och nu har jag börjat testköra dem lite smått. Här är den första sminkningen jag gjorde med den, där jag använde den dovt lila skimmerskuggan längst ner till höger, tillsammans med den guldfärgade skuggan längst ner till vänster. Förutom dessa två använde nog alla de matta skuggorna för att sudda, tona, och skapa definition.

På läpparna har jag Love Liberty från Charlotte Tilbury, som är en av mina absoluta favoritnyanser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.