Hur gick det sen?

I dag tänkte jag att vi skulle blicka lite bakåt och återbesöka produkter som jag recenserade för ett tag sedan och se om jag har ändrat åsikt om dem. Jag brukar vara noga med att testa produkter ordentligt innan jag recenserar dem, så i den bästa av världar ska jag ju inte behöva ändra åsikt. Men det kan ju ändå vara så att en produkt presterar väldigt bra, men att hållbarheten visar sig inte vara det man önskat, eller så kanske man kommer på ett nytt användningsområde för en produkt som man kanske inte gillade från början, och så vidare. Och det är det som är roligt med smink, tycker jag. Man utvärderar och omprövar produkter varje gång man använder dem, och ställer dem i relation till andra, liknande produkter på marknaden. Därför tänkte jag att det skulle vara kul att titta på några produkter som jag recenserat och se om jag fortfarande står fast vid min åsikt.
 Vi kan börja med Charlotte Tilbury Film Star Bronze and Glow, en riktig klassiker som jag köpte när jag var i London i höstas. Jag älskade bronzern, men var mindre imponerad av highlightern, som jag tyckte lade sig lite ovanpå huden. Då hade jag bara testat den ovanpå andra puder, men sedan dess har jag testat den direkt på foundation och då smälter den in mycket finare i huden och blir en mjuk och diskret highlighter som inte syns på huden, men ger en fin och sofistikerad lyster. Här kan ni läsa min första recension.Så har vi då hela bloggvärldens hatkärlek, Paradise Extatic från L’Oréal. Mascaran som ger superfin volym, men som torkar ut snabbare än andra mascaror. Nu minns jag inte riktigt hur länge jag kunde använda den här innan den torkade ut, men det var några veckor kortare än en genomsnittlig mascara i alla fall. Jag gillar dock fortfarande den här mascaran, och även om jag inte har köpt den igen kan jag mycket väl tänka mig att göra det. Jag har större tolerans för den korta hållbarheten med tanke på att det är en mascara i den lägre prisklassen. Här är min första recension.

Till sist har vi två produkter till en till produkt från Charlotte Tilbury, nämligen mascaran Full Fat Lashes. Jag gillade dessa från första början och gör det fortfarande. Men mascaran visade lite samma tendenser som Paradis Extatic. Den torkar inte ut fullt lika fort som Paradise Extatic, men har inte heller fullt lika lång hållbarhet som en genomsnittlig mascara (vilket är ca tre månader). Den här torkade ut efter kanske 2-2,5 månader. Med tanke på att den här mascaran inte direkt är billig har jag lägre tolerans för kort hållbarhet, men å andra sidan var den här mascaran himla fin redan från första användning. Ofta kan ju nyöppnade mascaror vara lite för blöta för att ge önskad effekt, så man behöver låta den ligga till sig ett par veckor så att formulan få torka lite. Och då förlorar man ju användningstid i den änden istället, så i slutändan kanske det är lite hugget som stucket med användningstiden på den här. Jag var väldigt nöjd med mina fransar när jag använde Full Fat Lashes, så risken finns att jag inte kan hålla mig nästa gång jag är i England. Risken finns. Här är min första recension av Full Fat Lashes. Och för er som undrar över den andra produkten på bilden, bryngelen Legendary Brows, så gillade jag den då, och jag gillar den nu. Inte så mycket mer att säga om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.