Cocoa Blend – look 2

Jag fortsätter att testa paletten Cocoa Blend från Zoeva, och den här gången har jag kört helt och hållet på de bruna, guldiga tonerna. Jag gillar pigmenteringen och effekten jag får av dessa skuggor, den enda som var något av en besvikelse var Sweeter End, som jag har använt på den inre delen av ögonlocket. Det är den här typen av färg som är lite cool och obestämbar när man swatchar den, och som man tror kommer att ge en riktigt snygg effekt till sminkningen. Sen när den kommer på ögonlocket blir den bara anonym och tråkig, särskilt på bild. Men alla de andra skuggorna presterade över förväntan, med tanke på att det här ändå är en relativt billig palett. Så ja, mitt intryck efter de första sminkningarna är att jag verkligen inte ångrar min investering. Nu ser jag fram emot att testa även den matta paletten från samma märke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.