Måndagsglow

Glad måndag på er! Den här veckan är den sista hela arbetsveckan på mitt nuvarande jobb innan jag går tillbaka till frilanslivet igen. Spännade, men samtidigt lite vemodigt att lämna en arbetsplats som jag har trivts väldigt bra på. Men framför allt väldigt skönt att slippa två timmars pendlande varje dag. Vad ska jag göra av all extra fritid? Ge bloggen lite extra omsorg, kanske?
Här kommer i alla fall en sminkning som jag gjort nyligen. Tyckte den blev ganska glammig och fin. Tillräckligt för att pigga upp en måndag i alla fall.

Och alltså, har ni sett lystern i den här basen? Nu minns jag inte riktigt vad jag har använt (som vanligt), men det var nog någon form av lystergivande primer, och då är det antingen Wonder Glow från Charlotte Tilbury eller Niod Photography Fluid 12%. Jag skulle gissa på den senare, eftersom Wonder Glow är ganska så diskret. Och för er som undrar hur jag ställer mig till Niod och dramat kring deras grundare så har jag inget bra svar där. Jag köpte den här produkten långt innan allt det här hände, och jag har inte köpt några produkter sedan alla kontroverser uppstod. Inte för att jag har fattat något aktivt beslut om att bojkotta företaget, utan mest för att jag ställer mig lite avvaktande för att se hur företaget hanterar situationen framöver. Ett företag är ju alltid mer än bara dess grundare, så jag försöker att titta på företaget som helhet, inte bara på en enda kontroversiell person. Jag är lite förvånad över att inte styrelsen har gripit in i det här fallet, faktiskt. Ska företagets trovärdighet helt få skjutas i sank av en enda person, oavsett om det är företagets grundare eller inte? Det borde väl finnas en organisationsstruktur som skyddar företaget i en sådan situation, eller är det jag som är naiv? Det kanske är så att de verkligen är helt maktlösa inför Brandon Truaxes utspel. Nåväl, det kan vi diskutera närmare en annan gång. Jag hade egentligen bara tänkt visa upp en sminkning, inte ta på mig att lösa någon annans problem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.