Hav

 Om det är en stående sommartrend man alltid kan lita på så är det den blåa ögonsminkningen. Det kan vara allt från en enkel eyelinervinge i kornblått till en perfekt suddad ögonlook i en elektriskt blå nyans. Idun har en kajalpenna i en ganska mjuk blå färg, som påminner mer om blyga blåklockor än om knallig blåklint. Kanske ett alternativ för den som vill testa blått på ögonen, men tycker att det känns lite läskigt?
Formulan är i torraste laget, så man får jobba lite för att få upp intensiteten. Men återigen, det kanske bara är bra för den som är rädd för att det ska bli för mycket? Jag älskar verkligen den här färgen, den är nästan lugnande, på något sätt. Jag kombinerade den med en aprikos skimmerskugga för att skapa lite mer kontrast och liv i sminkningen.
Alltså, mina bryn. Jag har ju levt med dem i 35 år, så borde inte förvånas längre, men ändå. Här har jag fyllt i dem, borstat igenom dem OCH fixerat med ögonbrynsgele, och ändå bryter de sig loss och sticker envist åt alla möjliga håll. Jag kan inte låta bli att respektera deras frihetskamp ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.