Nytt från Fenty Beauty

Ja, inte nytt som i nylanserat då, men nytt för mig. När Fenty Beauty lanserades var jag inte supertaggad på de produkter som släpptes då, och det enda jag köpte var primern. Jag var måttligt imponerad av den när jag först testade den, men jag har faktiskt plockat upp den igen och gillar den betydligt mer nu. Men mer om det en annan gång. När jag var på Sephora sist hade de ett litet kit med läppglanset Gloss Bomb och highlightern Hustla Baby. När jag ändå var vid Fenty-montern fastnade jag också för det klarröda läppstiftet Ma’damn.
Highlightern är superfin på kindbenen, och den är även så pass pigmenterad att den funkar jättefint som en skimrig ögonskugga. Dagar när jag inte riktigt hunnit göra en ”ordentlig” ögonsminkning har jag bara svept den här över ögonlocket, och det ger verkligen maximal effekt med minimal insats.Läppstiftet är rikt pigmenterat och ger full täckning i ett enda svep. Det är matt, men har inte så torr formula att det torkar ut läpparna. Jag gillar det verkligen och kommer att dra fram den här när jag vill ha en klassisk röd läpp, vilket jag älskar att göra på sommaren. Jag gillar också det smidiga formatet som inte tar upp för mycket plats i handväskan.

I den här sminkningen har jag använt Hustla Baby på ögonlocken och Ma’damn på läpparna. En supersnabb och enkel sminkning som ändå är riktigt effektfull tack vare de röda läpparna.
I den här sminkningen har jag använt Gloss Bomb ovanpå en ljusrosa läppenna. Det är så jag helst använder den, eftersom jag gärna vill ha en definierad läppkontur. Men det beror mest på tycke och smak, jag har sett många som använt Gloss Bomb på egen hand, och det är också supersnyggt!

1 tanke på “Nytt från Fenty Beauty

  1. Pingback: Sminkning med Cocoa Blend från Zoeva | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.