Sotning


Paletten Cocoa Blend från Zoeva har gått varm här hemma på sistone. Den har en fin färgsammansättning och bra kvalitet för det blygsamma priset. Den mörkaste nyansen i paletten är Infusion, en mörkt brun nyans med guldskimmer. Skimret är väldigt subtilt, vilket jag gillar, eftersom en alltför skimrig skugga kan förta den sotade effekten. Men den har en fin lyster som gör sotningen lite mjukare än en helt matt skugga.
Eyelinern är Tattoo Liner från Kat von D. Jag använder sällan flytande Eyeliner, men när jag gör det är det oftast den här. Den är lätt att få en jämn linje med, och den sitter bra, även på mina veckiga ögonlock.
Jag applicerar inte ögonpenna i vattenlinjen till vardags, eftersom jag har så känsliga ögon, men när jag gör sotningar är tightlining nästan ett måste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.