Mot Bath!

I dag åker jag med Daisy Beauty och ett härligt gäng skönhetsskribenter till Bath! Först ska jag och Hilde möta upp Camilla på Arlanda för att äta lite lunch och utbyta det senaste skvallret innan vi möter upp resten av gruppen.

Jag är vanligtvis en ivrig motståndare till gruppresor och gruppaktiviteter i stort, men Daisy Beautys resor är det stora undantaget.

Jag kommer inte att ta med mig datorn och jag har inga tidsinställda inlägg på lut, så det kanske blir lite tyst här några dagar. Jag jobbade för övrigt sista dagen på mitt jobb igår, så jag unnar mig lite ledighet innan jag drar igång med frilansandet om en vecka.

Kanske blir det något inlägg via mobilen. Så skriver jag alltid, och det blir nästan aldrig av. Men jag lommar garanterat att dokumentera resan på Instagram så följ mig på @cultureofmakeup eller följ hashtaggen #daisybeautybath

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.