Rosy future

Jag jobbade ju min sista dag på jobbet häromveckan, och då hade mina snälla kollegor köpt en massa fina presenter åt mig. En av dem var nagellacket Rosy future från OPI. Det är ett duokromt nagellack med ljusrosa bas och ett ljusblått skimmer. Det har en skir täckning, vilket jag tycker är jättefin så här på sommaren, särskilt till solbruna fingrar (vilket jag inte har just nu).


På ringfingernageln har jag använt glitterlacket Snow globetrotter, också det från OPI.
Här är en bild tagen med mobilkamera i dagsljus, eftersom jag tyckte att den duokroma effekten kom fram bättre där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.