Min lata sommarsminkning

Visst har vädret varit fantastiskt den här veckan? Jag har verkligen njutit, eftersom jag har varit ledig hela veckan. Många brukar säga att de inte tycker om att ha smink på sig när det är varmt, men jag kan inte relatera till det. Jag har aldrig smink på mig om jag vara på stranden, men i övrigt har jag inget emot att vara sminkad när det är varmt ute. Däremot skalar jag ofta ner mängden smink av någon anledning, jag vet inte riktigt varför. Jag vill nog hålla det enkelt bara, precis som jag gör med allt annat på sommaren.

Här är ett typexempel på min lata sommarsminkning, med lätt bas (typ färgad dagkräm), lite bronzer, lite bryngel och mascara. Eventuellt att jag lägger en highlighter på ögonlocket. Och så rött läppstift. Det är min standardlook på sommaren, och har varit i flera år. Det är ett snabbt och enkelt sätt att känna sig fixad utan att lägga mer än 10 minuter (max) på sminket. 
Lite roligt ändå att jag tittar ner på bilderna som om jag hade värsta ögonsminkningen, när jag inte har ett jota på ögonlocken. Gamla vanor är svåra att bryta osv.

2 tankar på “Min lata sommarsminkning

  1. Älskar lata sminkningar. Därför jag jämt sminkar mig typ likadant….hehe…;) Går fortast, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.