Tillbaka i frilanslivet

Hej på er! I dag tar jag upp min frilansverksamhet igen, vilket känns jätteroligt! Jag gav mig själv en vecka ledigt efter att jag jobbat min sista dag på mitt gamla jobb, och det var välbehövligt, men nu är jag redo att sätta igång igen!

Den här toppen köpte jag i Bath förresten. Den är från Oasis, och är något av det somrigaste jag äger just nu. Ögonsminkningen kanske inte passar jättebra ihop med klädseln, men det får vara som det vill med det. Jag sminkade mig först och valde kläder sen, och så blev det så här.
Jag har för övrigt börjat låta mitt hår självtorka efter att jag tvättat det. Jag sprejar i en produkt som ska definiera lockar i handdukstort hår, och så låter jag det självtorka bara. Nu har jag ju inte lockigt hår, men däremot lite självfall. Med den här produkten får jag lite mer struktur på självfallet och det blir ganska fint, samtidigt som jag anstränger mig minimalt och slipper utsätta håret för värme. Nu är ju jag ingen hårexpert, men skulle ni ändå vara intresserade av att läsa mer om vilka produkter jag använder i håret?

2 tankar på “Tillbaka i frilanslivet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.