Torsdagsglam

 Det känns som att det var länge sedan jag gjorde en klassiskt glammig sminkning, så det fick det bli idag. Den här typen av karamellfärgade glansiga läppar känns väldigt mycket såpopera i slutet av 90/början av 00-talet. Jag tänker på exempelvis evighetssåpan Glamour, och visst fanns det något som hette Sunset Beach, eller hur? Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker tillbaka på den stilen och ser hur vissa drag ifrån den kommer tillbaka. Till exempel de glansiga läpparna. Jag tycker att den här typen av malvafärgade skuggor passar särskilt bra till lite mer glammiga sminkningar. Svart och grått tycker jag ofta blir för hårt och kallt på mig, så jag håller mig gärna till mjukare nyanser av mörkbrunt och lila. Och tre/fyra olika lager av skimmer och glitter på ögonlocket, såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.